Nyopprettet stilling i A. Markussen AS

A. Markussen AS har knyttet til seg Elin Johanne Kristoffersen (41) til nyopprettet stilling som prosjektleder i virkeområdet Nordland og Troms, med hovedbase i Harstad. Kristoffersen kommer fra stilling som prosjekteringsleder i Statens Vegvesen. Hun har tidligere hatt stillinger som prosjekt-, planleggingsleder og vegforvalter i samme selskap.

Elin Johanne Kristoffersen startet sin karriere i entreprenørbransjen og fikk tidlig erfaring innen denne sektoren. Hun har blant annet studert ved Universitetet på Ås og innehar en mastergrad i naturforvaltning. Kristoffersen har i tillegg lang erfaring innen prosjektering- og prosjektledelse fra flere større prosjekter i Nordland og Troms. Et av hennes nylige referanseprosjekter for Statens Vegvesen er utbygging av Harstadpakken.

Utvikling
Store utbygginger og etableringer skal finne sted i nordre Nordland og Troms. Disse utbygginger ønsker bedriften å rigge seg for, og styret i A. Markussen AS har derfor besluttet å styrke selskapets administrasjon og prosjektledelse.

«A. Markussen er en attraktiv og sprek 40-åring i bransjen og vi er veldig glad for å ha knyttet til oss en ressurs som Kristoffersen. Hun vil bli en viktig bidragsyter i vårt lederteam, samtidig som vi rigger oss for fremtiden i regionen og landsdelen. Hennes brede erfaring og kompetanse vil bidra til å styrke vår posisjon i markedet samt håndtering av større prosjekter med offentlig byggherre» sier daglig leder Mats Jørgensen.

Kristoffersen vil tiltre stillingen 9. Oktober 2017.

 

For mer informasjon, kontakt:

Mats Jørgensen, Daglig leder A. Markussen AS
Tlf.: (+47) 458 69 177
E-post: mats@amarkussen.no